Trænger du til at komme lidt væk fra hverdagen og opleve noget du med stor sandsynlighed vil huske for altid? Hvis du har et behov for at opleve og udfordre dig selv, er der ingen tvivl om, at du skal en tur i luften.Her har vi samlet nogle af de bedste og højtflyvende oplevelser i Danmark. Højtflyvende oplevelser som vil give dig det perfekte afbræk fra hverdagen – og ikke mindst gøre dig markant mere spændende som person. God fornøjelse!

 

Ballonflyvning er en af de mest populære oplevelser

Hvis behovet for at komme meget højt op i luften er til stede, er ballonflyvning helt sikkert noget for dig. Ballonflyvning beskrives af tidligere deltagere som noget af det absolut smukkeste de nogensinde har oplevet. Forestil dig at glide lydløst gennem landskabet, hvor den flotte udsigt er det eneste du skal koncentrere dig om.

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed

Bodyflight får dig måske ikke helt op i højderne sammenlignet med de andre oplevelser, men det vil alligevel give dig en oplevelse for livet. Bodyflight i en vindtunnel vil give dig følelsen af vægtløshed, hvilket er et stort eventyr i sig selv. Denne oplevelse får i øvrigt ganske fine anmeldelser af tidligere deltagere. Ditte L. skriver bl.a.:

”Body-flight er en af de bedste oplevelser jeg har haft længe!”.

Har du lyst til at prøve kræfter med bodyflight? I så fald kan oplevelsen bookes lige her. Hvis du stadig ikke er helt overbevist om bodyflight er noget for dig, kan du med fordel læse denne fine beretning – bemærk at beretningen er skrevet på engelsk, men billederne og videoer er bestemt ikke til at tage fejl af.

Bridgewalking byder på en fantastisk udsigt

Hvis du ikke kan få nok af gode udsigter, vil en tur på den gamle Lillebæltsbro helt sikkert også være noget for dig. Bridgewalking er en oplevelse, der tager dig med en tur over broens højeste punkter. Du er selvfølgelig forsvarligt spændt fast, så du ikke behøver at ”bekymre” dig om andet end den meget betagende udsigt du får ud over Lillebælt. Herunder kan du se et eksempel på, hvordan en Bridgewalking kan foregå.

Faldskærmsudspring er ikke for sarte sjæle

Er du typen, der trænger til et stort adrenalinkick og virkelig føle, at du lever? Hvorfor så ikke hoppe ud af en flyver med en faldskærm på ryggen? Faldskærmsudspring indeholder så mange aspekter, at det halve kunne være nok. Du kommer til at føle og opleve:

  • Stor nervøsitet
  • Sommerfugle i maven
  • En af de flotteste udsigter i dit liv
  • Det vildeste sus i maven
  • Et adrenalinrush af en anden verden
  • Og ikke mindst stor tilfredsstillelse ved at have gennemført springet

Urban High Roping er yderst nervepirrende

Urban High Roping er bestemt også en oplevelse, der vil tage dig til højderne. Hvad går det helt præcist ud på? Urban High Roping byder på udfordrende reb aktiviteter og vilde svævebaner som uden tvivl vil give dig et sus i maven. Det unikke ved alle disse aktiviteter er, at det foregår i højderne (se video herunder). På den måde er der rig mulighed for at overskride nogle grænser. Oplevelsen foregår i øvrigt på verdens højeste High Roping bane lidt uden for København.

Svæveflyvning giver dig følelsen af frihed

Er du ikke så meget til reb aktiviteter, men kan godt lide følelsen af at svæve? Med en tur i et svævefly vil du få smuk oplevelse, der uden tvivl er værd at dele med familie og venner.

Svæveflyvning er ganske unikt at opleve, da du lydløst svæver gennem luften og oplever landskabet passere forbi dig.Giv dig selv den maksimale udfordring med bungyjump

Bungyjump er noget de fleste frygter. Dog venter der en oplevelse ud over det sædvanlige, hvis du formår at overvinde din egen frygt og tage springet! Hvis du gerne vil prøve kræfter med bungyjump i Danmark, kan det anbefales at tage en tur til København. Der kan du nemlig på Refshalevej v. 325 (1432 København K) hoppe fra 69 meter.

En helikoptertur bør opleves af alle

Har du altid drømt om at se – for eksempel København – fra oven? Denne drøm kan nu blive til virkelighed i form af en helikoptertur. Der findes et væld af gode muligheder for at få en tur i helikopter – og så er det faktisk ikke så dyrt. Helikopterture vil give dig sus i maven, gode udsigter og ikke mindst en oplevelse for livet.

Flyboard lader dig flyve over vandet

Elsker du følelsen af at flyve og være tæt på vægtløs? Hvis ja, er denne højtflyvende oplevelse noget for dig. På et flyboard kan du ”flyve” over vandoverfladen og opleve vindens sus, når du stiger op med fart. Oplevelsen tager dig op i 2 til 8 meters højde – og det er noget som fylder kroppen med adrenalin! Oplevelsen kan opleves på Halvandet, Refshalevej 325, 1432 København K.

 

Glid yndefuldt gennem landskabet med paragliding

Er du klar på at svæve i 100 meters højde? Med paragliding kan du mærke suset i maven, når du med 50 km/t svæver gennem luften. Denne oplevelse er oplagt til dig som er på jagt efter adrenalin, sus i maven og fantastiske udsigter.