70% af alle unge bliver konfirmeret, så før eller siden ender du med at skulle til konfirmation. Er konfirmanden en pige, har vi samlet 10 gode gavetips her

Cirka 70 % af de unge bliver i dag konfirmeret ifølge tal fra Danmarks Statistik. Det svarer til, at omkring 50.000 personer hvert år bliver konfirmeret. Der er med andre ord stor sandsynlighed for at du før eller siden bliver inviteret til konfirmation. Med indbydelsen til en konfirmation følger også spørgsmålet om hvad skal du give hende i konfirmation? Og måske også om hvor mange penge?

Forhåbentlig finder du svarene i denne artikel!

Hvor mange penge skal jeg give hende for?

Ifølge TV2 bør konfirmanden regne med at få gaver for omkring 16.720 kroner. Det var i hvert fald gennemsnittet i den undersøgelse som TNS Gallup lavede i 2013. Forældrene er de mest gavmilde givere. I gennemsnit giver forældrene konfirmationsgaver for 5.550 kroner til konfirmanden. Næstefter forældrene følger bedsteforældrene med et gavebudget på omkring 1.910 kroner. Andre familiemedlemmer giver gaver for 690 kroner, mens venner og bekendte gennemsnitlig giver for 470 kroner.

Hvad skal jeg give en pige i konfirmationsgave?

Der er helt sikkert rigtig mange som er i tvivl når de skal finde en god konfirmationsgave til en pige. Ofte står man og kigger på en kort og uinspirerende ønskeseddel. Artiklen her omkring konfirmationsgaver til piger kan måske hjælpe dig på vej. Ellers kommer her 10 forslag.

Smykker – Er og bliver et sikkert hit til konfirmationen. Der findes et utal af smykker og for blot at nævne et par eksempler er der Marguerit smykker og Pandoras smykker som er utrolig populære lige i øjeblikket. Du kan læse en hel artikel omkring smykker til pigen, der skal konfirmeres her.

Hoptimist – Den sjove lille designgenstand, som skaber så meget glæde.

KaJ Bojesen figurer – Igen en vældig populær konfirmationsgave som vil følge konfirmanden i mange år fremover.

Tasker – Piger elsker tasker! Giv hende en rejsetaske, rygsæk, computertaske eller håndtaske.

Tøj – Behøver næppe uddybes yderligere! De fleste piger elsker tøj.

Oplevelser – I de senere år er der kommet øget fokus på oplevelser. I takt med at vi lever i et overflods samfund, hvor stort set alle har det meste af det man kan ønske sig er der kommet mere fokus på oplevelser. Giv hende en oplevelse hun aldrig vil glemme.

En mobiltelefon – Behøver vel heller ikke nærmere introduktion

En rejse med familien – Mange konfirmander er så heldige at få en rejse til f.eks. London eller Paris af deres forældre. Det er en oplagt gave fra forældrene som samtidig kan nyde en hyggelig stund med konfirmanden.Flyt hjemmefra ting – Det lyder måske fjollet. Men konfirmanden får af og til flyt hjemmefra ting. Giv hende nogle kvalitets ting som kan holde i mange år og som kan tages med når hun skal flytte hjemmefra.

Penge eller gavekort – hvis ovenstående idéer ikke lige var det du tænkte på, kan du naturligvis også give hende penge eller et gavekort. Vælger du at give hende penge er der heldigvis en masse kreative måder du kan give dem på.