Har du brug for ekstra overskud i hverdagen, så tjek de 10 tips ud, vi har samlet til dig med en stresset og fortravlet hverdag.

For at have overskud i den hurtige og lidt stressede hverdag, så er det vigtigt, at man husker at passe på sig selv. Det er vigtigt at mærke efter i kroppen og stoppe op, når det hele går lidt for stærkt.

Spis sundt og godt

Mad giver energi til din krop, så den kan klare alle de opgaver, den bliver stillet for på daglig basis. Hvis din krop ikke får den optimale kost, kan den blive træt, sløv og medvirke til manglen på dit overskud.Sørg derfor for at spise en masse energigivende fødevarer. Start ikke mindst dagen med et godt måltid mad, så du kommer godt fra start med god energi.

Gå i seng i ordentlig tid

De fleste mennesker får for lidt søvn i hverdagen. Når man ikke sover nok om natten, kan man opleve træthed i løbet af dagen, hvilket dræner krop og hjerne for energi.

Husk derfor at give kroppen tid og ro til at slappe af og danne ny energi.

Sig pyt

Der er ikke noget mere drænende for dit overskud og dit energiniveau, end hvis du konstant hakker ned på dig selv. Mennesker laver fejl til tider, og det er helt okay. Ingen er perfekte, og det er derfor et godt råd at lære at sige: ”pyt” til ubetydelige fejl i hverdagen – i stedet for at bruge alt din energi på at tænke på fejlen.

Drik masser af vand

Vand er et vidundermiddel for kroppen. Drop derfor cola’en eller kaffen og få fornyet energi og overskud ved at drikke masser af vand i løbet af dagen.

Forkæl dig selv

De fleste mennesker lever en stresset hverdag, der ofte kan være årsagen til manglen på overskud. Husk derfor på, at det er de små ekstra ting i hverdagen, der kan være med til at skabe glæde og overskud. Derfor skal du ikke undervurdere effekten af noget nyt tøj eller et flot smykke.

Du finder et stort udvalg af smykker her.

Glæd dig over de små sejre

I en stresset hverdag med mange gøremål glemmer man ofte at give sig tid til at nyde alle de små sejre. Dette er dog en skam, da de små sejre kan skabe glæde og være med at give dig overskud.

Husk derfor på at rose dig selv, når du opnår eller gør noget godt.

Dyrk motion

Selvom motion er både tidskrævende og hårdt, vil regelmæssig motion give dig mere overskud og mere energi i hverdagen. Løb eksempelvis en tur inden eller efter arbejdet og mærk hurtigt en forskel.

Gør løbeturen sjovere med musik i ørerne. Du finder trådløse høretelefoner lige her.Planlægning er altafgørende

Det er vigtigt med struktur og planlægning, så du ikke farer forvildet rundt i alle dine aftaler.

Sæt pris på dine nærmeste

Lav plads til kærlighed og samvær med dine nærmeste. Det vil give dig energi og overskud i hverdagen.

Gør det, du holder af

Hvis dit manglende overskud bunder i, at du ikke glæder dig til at stå op om morgenen for at gå på arbejde, bør du overveje at kigge efter alternative muligheder. Skab selv en hverdag, som gør dig glad, og som du ønsker at af at stå op til hver dag.