Når du tager på rejse, er så er der masser af forskellig situationer, hvor du kan få brug for noget særligt tøj. Derfor giver vi 10 tips til tøj, som du altid bør medbringe når du tager på rejse.

Vi danskere elsker at rejse, men desværre er vi lidt slemme til at glemme vigtige ting, når vi tager afsted. Det er især når det kommer til påklædning, at vi halter lidt efter, for der er steder på mange rejsedestinationer, hvor du kan få brug for noget specifikt.

Det kan f.eks. være i Indonesien. Find rejser til Java her og få en vidunderlig rejse, men husk den rigtige påklædning, ellers kan rejsen godt blive lidt besværlig. Derfor har vi samlet 10 gode påklædningstips til dig, der skal på rejse.Praktisk fodtøj er vigtigt

En ting, som næsten altid går igen på ferier, er at du får gået en masse ture. Det betyder, at du skal huske noget fodtøj, som er skånsomt for fødderne og som du kan holde til at gå langt i. Køb aldrig nye sko lige før ferien, for så er de ikke gået til.

Husk det varme tøj

Selvom vejrudsigten siger, at der skal være høj sol under hele ferien, så er det ingenlunde til at stole på. Derfor er det vigtigt at have varmt tøj med, så du ikke bliver overrasket. Desuden bliver der ofte koldt om aftenen, selv på varme destinationer.

Tag noget pænt med, for alle tilfældes skyld

Man ved aldrig om du vil ud at spise fint en aften og så kan du risikere at restauranten har dresscode. Så en pæn kjole eller en habitjakke er ikke helt dumme ting at medbringe, medmindre du vil risikere, at blive afvist i døren.

Lange bukser eller skørt

Hvis du rejser i katolske eller muslimske lande og gerne vil se kirker og andre hellige bygninger, så kan du risiker, at der er forbud mod bare ben og skuldre. Så husk lange bukser, lange skørt og noget du kan dække sig med. Du kan evt. klikke her og se et flot udvalg at pæne jeans, som kunne bruges.

Vandrestøvler må du ikke glemme

Hvis du vil på lange vandreture i hårdt terræn, så skal du huske vandrestøvler, da de lette sommersko, næppe er ønskværdige på klipper og ujævn grund.Husk badetøjet når der skal svømmes

Hvis du tager til de varme lande, så vil du naturligvis også i vandet. Nyd de hvide strande og det azurblå hav. Det kræver blot den rette påklædning, medmindre du da er nudist.

Strømper i høj kvalitet skåner dine fødder

Igen er det fødderne der står for tur, for hvis du sveder sine fødder, kan du skåne dem meget med et par gode svedtransporterende sokker. Det er en lille ting, men dine fødder vil takke dig for det.

Når solen brænder er det vigtigt med hovedbeklædning

Hvert eneste år er der hundrede af danskere, der får solstik på rejsen. Det er så dumt, for du kan nemt undgå det med masser af solcreme og en hat. Så vær forberedt og husk hatten.

Regntøj kan gøre en regnvejrsdag til en god dag

Regnvejr kan ellers ødelægge en god ferie, men hvis du har det rette tøj med, så kan du stadig foretage sig ting. Husk regntøjet, så vil selv ikke et skybrud kunne komme i vejen.

Enkelt og praktisk er det vigtigste

Vigtigst af alt er det, at du har enkelt og praktisk tøj med, som kan holde til en aktiv ferie. Bukser, shorts og T-shirts, så er du godt kørende og klar til ferien.