Læs med i artiklen her, hvis du ønsker en række tips til, hvad såvel voksne som børn kan lave i påske- eller en anden ferie.

I en presset hverdag er det eneste, som du måske går og drømmer om, en smule fred og ro. Derfor kan det også virke uoverskueligt at skulle planlægge en masse aktivitet i løbet ferierne, som netop skal fungere som disse pauserum.

Dog vil du ofte også opleve, at du efter et par dage derhjemme begynder at kede dig gevaldigt meget. Dette gælder ikke mindst, hvis du har små børn, der gerne skal holdes aktiveret hele tiden.Derfor kan det være en kæmpe fordel, hvis du har nogle aktiviteter gemt i ærmet, som du kan hive frem, når du bliver træt af at se dårligt fjernsyn. Heldigvis er ferier såsom påskeferien fyldt med forskellige aktiviteter, som hele familien kan tage sig til, og som desuden findes i mange forskellige prislejer, så der er noget for alle.

På den måde kan du fylde påsken eller en anden ferie op med en langvarige aktiviter eller en masse små, som I kan tage stilling til dag for dag. Her er 10 sjove tips til sjove aktiviteter I kan lave i påskeferien.

Hyggelig familie cykeltur i nye omgivelser

I kan som familie tage på cykeltur og udforske jeres nabolag eller steder i allerede holder af at komme til. Det er en sjov aktivitet sammen som familie, hvor man får set lidt, får noget frisk luft og motion samtidig.

Som altid er det vigtigt, at hele familien har cykelhjelm på, når I er ude sammen. I kan derfor  se udvalget af cykelhjelme her.

Familieophold på et feriecentre

Hvis du ønsker en påskeferie væk fra hverdagens strabadser, kan det være nødvendigt, at man planlægger ferien lidt på forhånd.

Det kan for eksempel være på et af de mange Dayz by Landals feriecentre rundt om i Danmark. Du kan selv bestemme, hvor langt væk hjemmefra du vil, da der er flere centre rundt omkring i Danmark. Så hvis du synes, at dette lyder attraktivt, så nyd påsken her. I kan også invitere venner og familie med og derved få set hinanden i hyggelige og anderledes rammer.

Skattejagt for hele familien

Skattejagt er en aktivitet, der er sjov for både store og små. I kan skiftes til at planlægge skattejagten med skattekort, gåder og en hemmelig skat. Det behøver ikke at være besværligt og kan gøres hjemme i baghaven.

Tur i Zoologisk have

I kan tage en tur i Zoologisk have og se og fodre de forskellige dyr, der er. Det er en oplagt mulighed for en god oplevelse, hvor børnene kan se dyrene rigtigt og lære lidt om dem.

Se en tryllekunstner

I kan undersøge, hvilke trylleshows, der er i nærheden af jer og tage til det. Et trylleshow er sjovt for både store og små, og det er svært ikke at lade sig rive med og blive helt tryllebundet af mystikken.

Spille minigolf

Minigolf er ligeledes en alletiders aktivitet for store og små. Så I kan med fordel undersøge, om der er nogle minigolf baner i nærheden af jer.

Besøge et badeland

Det er enormt sjovt at være i badeland, svømme og rutsje i de vilde vandrutsjebaner. Bagefter er man behagelig træt og kan evt. sætte en god film på sammen.

Spille bowling med familien

I kan dyste om, hvem bowling-kongen er i jeres familie. Det er altid sjovt med lidt konkurrence og en mulighed for at udfore mor og far.

Fælles madlavning

I kan lave fællesmadlavning, hvor alle hjælper til og har det sjovt sammen. Det bliver ofte endnu hyggeligere med lidt musik i radioen, man sammen kan synge med på og danse lidt til.Tag ud og spise sammen på en buffet restaurant

Giv mor og far en pause fra køkkenet og tag ud og spis sammen en aften. Det kan med fordel være buffet, da der helt sikker vil være noget alle kan lide.